TARGETBAG.COM

TO SMO MI

 

Družba Live, d.o.o. je bila ustanovljena leta 1990 v Izoli. Bili smo med prvimi z bogatim izborom lastnega pisarniškega, šolskega in darilnega programa. Že od samega začetka ponujamo kvalitetne in cenovno ugodne izdelke. Zrasli smo in danes sodimo med pomembnejše akterje na svojem področju. To potrjujemo z razvojem blagovne znamke Target ter uspehi in trendi, ki jih ustvarjamo.

Razvijamo lastno blagovno znamko TARGET, ki je močna in prepoznavna. V podjetju smo razvili še sledeče znamke: TARGET CLUB, VIPER in SATURN.

Zaposlujemo več kot 25 ljudi, ki posamezno in skupaj, skrbijo za razvoj, nabavo, prodajo in trženje. Ključne dejavnosti naše družbe in bistven pogoj uspešne blagovne znamke. Ravno zaradi pozitivnega vzdušja, katerega del so tudi naši kupci, se lahko razvijamo in rastemo še naprej. V zadnjem času to potrjujejo tudi mednarodni uspehi, kot so denimo kar tri zaporedne nagrade Red Dot Award, ki smo jih pridobili z nahrbtniki blagovne znamke TARGET. Uvrščamo se med vodilne na področju razvoja in oblikovanja nahrbtnikov za šolo in prosti 
čas. To potrjujemo vsak dan.

Naše vrednote so učinkovitost, ustvarjalnost, partnerstvo, zanesljivost in zaupanje.

TARGET - Move yourself


Verjamemo v moč podobe, enostavne komunikacije in kvalitete. Zgodba blagovne znamke TARGET je živa že vrsto let in se spreminja, raste in ustvarja celoto, ki jo poznamo danes. Znamka raste in se razvija z nami in našimi kupci. 

Čas, strast in trud. To so sestavine našega razvoja in oblikovanja slehernega med našimi izdelki. Inovacija, znanje in uporabniška izkušnja so začimbe, značilne sestavine, ki dajejo našim izdelkom prepoznavnost. Poseben okus, zaradi česar so takoj opazni v šoli, mestu, na prostem ali drugje.
  • slidebg1

NAŠE

TARGET NOVICE

 

holiday.jpg Caprisov Kamijončin
Kamijončin je obdaril ogromno otrok in odraslih po vaseh!
DSCI0012.jpg Rdeči križ Izola
Donacija šolskih potrebščin za socialno šibke učence v občini Izola.
X

PRIDOBITE SVOJO KODO ZA 10% POPUST!

Z prijavo na naše e-novice, boste prejeli tudi kodo za popust.